Vaig estudiar disseny gràfic a l’escola IDEP i m’hi dedico des de l’any 2000. Vaig començar la carrera com a professional a GRUPDIGITAL on em responsabilitzava de projectes gràfics (imatge corporativa, catàlegs i altres suports impresos) així com experiència en el món de la impressió digital i de gran format.

Al 2002 entro a formar part del departament d’I+D de la multinacional IMC TOYS on desenvolupo, juntament amb un equip de dissenyadors gràfics, dissenyadors industrials i enginyers, projectes dins del món de les joguines. M’encarrego tant de la interpretació com de l’aplicació sobre el producte i el packaging de les guies d’estil proposades per Marvel, Disney, Mattel, etc. així com de la part creativa de noves línies i marques pròpies.

L’any 2006 m’incorporo a la plantilla de JCS Disseny com a dissenyador, desenvolupant projectes gràfics impresos, interactius, multimèdia i pàgines web. L’any 2016 és el punt de partida de Latre.cat, la meva marca com a dissenyador freelance i per compte propi.

Experiència professional

Grupdigital – 2000
Impressió digital i comunicació
Càrrec: Dissenyador gràfic.

IMC Toys – 2003
Joguines
Càrrec: Dissenyador gràfic i multimèdia.

JCS Disseny – 2006
Publicitat i Multimèdia
Càrrec: Dissenyador gràfic, web i multimèdia.

LATRE.CAT – 2016
Comunicació gràfica i disseny web

Software & Web development

Illustrator
Photoshop
InDesign
WordPress
Prestashop
Google AdWords
After Effects